Skip to main content

Bouwen aan Zorg: eerstesteenlegging 't Nieuwland

De bouw van ’t Nieuwland in Almelo is weer een stapje dichterbij gekomen! Tijdens de feestelijke eerstesteenlegging op vrijdag 13 september spraken wethouder zorg uit Almelo de heer Van Mierlo, de heer Krommendijk van Bramer BV en de toekomstige locatiemanager Linda Regts over het belang van deze nieuwe zorglocatie in Almelo De Riet. In haar toespraak zei locatiemanager Linda Regts dan ook: “Samen bouwen we aan een plek waar zorg, betrokkenheid en persoonlijke aandacht hand in hand gaan.”

Zorgteam legt eerste steen

Het zorgteam had de eer om de eerste steen te leggen. Eén van onze collega’s zei het treffend: “Het was indrukwekkend en een unieke ervaring om de eerste steen te mogen leggen.”

‘t Nieuwland open in 2025

Onze nieuwe locatie wordt een plek waar bewoners zich thuis voelen, waar ze de beste zorg ontvangen, en waar zelfstandigheid en een actieve levensstijl centraal staan. We bouwen niet alleen een gebouw, maar een echt thuis voor onze bewoners.

We kijken er enorm naar uit om in juni 2025 een warme, veilige plek te creëren voor onze toekomstige bewoners.

Zorgconcept

De nieuwe locatie biedt voor zowel alleenstaande ouderen als echtparen 24 uur in nabijheid in appartementen en studio’s. In de gemeenschappelijke ruimte worden activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van bewoners.

Wilt u meer informatie over wonen bij Saamborgh ‘t Nieuwland, neem dan contact op met onze woonzorgconsulent via welkom@saamborghwonen.nl.